ΑΡΧΙΚΗ / Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ / ΑΛΙΚΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Αλίκη-Χριστίνα Αγγελάκη

Αλίκη-Χριστίνα Αγγελάκη
Ειδικός Παθολόγος

Αλίκη-Χριστίνα Αγγελάκη

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Βόλο. Αποφοίτησα το 2006 από το 5ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου με βαθμό Άριστα και εισήχθην στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων απ’ όπου αποφοίτησα το 2012 με βαθμό Λίαν Καλώς. Από το 2014 έως το 2016 εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας στην Α΄Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και από το 2017 έως το 2019  συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Δ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» αποκτώντας εμπειρία στην αντιμετώπιση μεγάλου εύρους παθολογικών καταστάσεων όπως λοιμώξεων, καρδιαγγειακών νοσημάτων, πνευμονοπαθειών, αυτοάνοσων παθήσεων, οξέων και χρόνιων ηπατοπαθειών, αιματολογικών και γαστρεντερολογικών νοσημάτων.

Το χρονικό διάστημα της ειδικότητάς μου συμμετείχα  σε κλινικά πρωτόκολλα της Δ’ Παθολογικής Κλινικής σχετικά με διάφορες παθολογικές οντότητες όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, γνωσιακές διαταραχές, αυτοάνοσα νοσήματα και χρόνιες ηπατοπάθειες. Παρακολούθησα με επιτυχία ετήσια μεταπτυχιακά προγράμματα στην Αρτηριακή Υπέρταση, τον Σακχαρώδη Διαβήτη, τη Λιπιδιολογία και την Ηπατολογία. Το 2009 απέκτησα τον τίτλο της ειδικότητας της στην Εσωτερική Παθολογία κατόπιν εξετάσεων.Είμαι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος

Από το 2020 έως και σήμερα διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο και είμαι εξωτερική συνεργάτης της Γενικής Κλινικής Βόλου «ΑΝΑΣΣΑ».